NRC aanbieding – de scherpste aanbieding voor de hoger opgeleide lezer

14 jun

nrc aanbiedingNRC Handelsblad is een krant gericht op hoger opgeleide lezers met een kritische blik op de wereld. De krant heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en heeft een neutrale politieke houding waardoor er geen stroming binnen de politiek wordt voorgetrokken. Met een NRC aanbieding kun je extra voordelig een abonnement op de krant nemen. Ben je nog niet bekend met NRC dan is het juist aantrekkelijk om een proefabonnement te nemen in combinatie met een NRC aanbieding. Door een proefperiode kun je de krant in en uit leren kennen en afwegen of het past binnen je interesses.

Een NRC Aanbieding afsluiten

Ben je enthousiast over het NRC Handelsblad of wil je juist een korte periode kennis maken met deze krant. Dan is een NRC aanbieding een geschikte uitkomst.
Via diverse websites kun je kennis maken met de krant maar het kan nogal een gedoe zijn om de meest voordelige aanbieding te vinden. Hieronder staan de 3 beste opties om een abonnement af te sluiten:

1. Via de site krantaanbiedingen.nl vind je de beste NRC aanbiedingen op een rij
2. Via een straatverkoper op straat
3. Door middel van een offline coupon

Welke NRC aanbiedingen zijn er

Bij het NRC handelsblad zijn er diverse aanbiedingen van abonnementen die je kunt afsluiten. Bij een proefabonnement van NRC Handelsblad ontvang je 4 weken de krant voor €9,- of je ontvangt de krant 5 weken onbeperkt digtiaal + do, vr, za de krant OF 6 weken onbeperkt digitaal en op zaterdag de krant. Deze abonnementen stoppen automatisch. De overige abonnementen zijn:
– een langweekend abonnement (6 weken de krant van do t/m za voor €9,-)
-het NRC compleet abonnement ( 52 weken de krant voor maar €7,42 per week)
-het NRC digitaal abonnement ( 52 weken de krant voor maar €4,96 per week)
-het NRC langweekend abonnement (52 weken voor €45,96 de krant van do t/m za)
-NRC zaterdag (52 weken de krant op zaterdag voor €3,60 per week)
nrc_handelsblad_4_weken

Wat lees je in het NRC

Het NRC is een avondkrant, dat wil zeggen dat hij tegen het einde van de middag door de bezorgers bij je thuis wordt bezorgd. De krant bevat dagelijks nieuws uit het binnen- en buitenland en staat boordevol achtergrondreportages over uiteenlopende maatschappelijke onderwerpen. Elke zaterdag zit het NRC magazine als bijlage bij de krant gevoegd.
Naast de nieuws en maatschappelijke onderwerpen heeft NRC ook een aantal vaste columnisten waaronder Youp van ’t Hek. Het ‘kleine broertje’ van het NRC handelsblad is NRC Next. Deze krant is gericht op een jongere doelgroep en brengt het nieuws wat luidruchtiger dan het NRC handelsblad.

Over het NRC

De krant is in 1970 opgericht doordat er toen een fusie plaatsvond tussen 2 kranten: De nieuwe Rotterdamse Courant en het Algemeen Handelsblad.
Momenteel is het NRC eigendom van de Persgroep waarbij de bedrijven Egeria en Lux de nieuwe eigenaren werden. Met een NRC abonnement krijg je een kwaliteitskrant gelezen door vooral hoogopgeleide Nederlanders.
Naast nieuws over de politiek is ook buitenlands nieuws erg belangrijk. Het NRC kent de meeste buitenlandse correspondenten van alle Nederlandse dagbladen.

Ben je nu ook zo enthousiast geworden over de krant? Vergeet dan niet om gebruik te maken van de NRC aanbieding als u een abonnement wilt afsluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: