Olvarit Aanbieding – Voordelig de lekkerste babymaaltijden

23 jan

Olvarit is de grootste en meest bekende producent van kant-en-klare babyvoeding. Het bedrijf is onderdeel van Nutricia en is opgezet in 1946 en heeft dus al tientallen jaren ervaring. Destijds zaten de hapjes nog in blikjes maar in 1965 kwam de overstap naar glazen potjes.

Groot worden met Olvarit

Tegenwoordig zijn hele volksstammen groot geworden met de maaltijden, soepen en fruithapjes van Olvarit. Er zijn meer dan 120 verschillende producten waardoor je een gevarieerd en gezond menu voor je kinderen kunt samenstellen. Ook aan kinderen met een allergie is gedacht, er zijn namelijk ook maaltijden zonder gluten of soja verkrijgbaar. Verder worden er in geen enkele van de maaltijd kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen toegevoegd. De maaltijd worden na bereiding tot een zeer hoge temperatuur verhit en vervolgens vacuüm gezogen waardoor de houdbaarheid van de maaltijd ontzettend lang wordt.

Olvarit aanbieding en een gevarieerd weekmenu

Omdat kinderen in de groeifase geen belangrijke bouwstoffen mogen missen is een gevarieerd weekmenu van belang. Een Olvarit aanbieding is dan mooi meegenomen omdat eten tegenwoordig al duur genoeg is. Je kunt de supermarkt folders in de gaten houden of er momenteel geldige acties of aanbiedingen zijn, maar een andere mogelijkheid is om de Olvarit maaltijden online te bestellen. Wehkamp heeft altijd een groot assortiment in babyvoeding en verzorging en ook Olvarit kun je hier heel eenvoudig bestellen. Deze week is er bij Wehkamp een Olvarit aanbieding waarmee je 20% korting op alle weekmenu’s krijgt en de bestelling wordt ook nog geheel gratis bij je thuisbezorgd.

Het eerste hapje

Van het eerste hapje naar een volwaardige maaltijd is vaak een langdurig proces, echter verschilt dit heel erg per kind. De meeste baby’s beginnen bij 4 tot 6 maanden met hun eerste hapje, in deze periode staat hij open voor nieuwe smaken. Je kunt echter aan zijn signalen zien of hij toe is aan vaste voeding:
-Je kindje sabbelt op zijn vuistje en maakt smakkende geluidjes.
-Je hebt de hoeveelheid voedingen onlangs verhoogd, maar je kind lijkt nog steeds niet verzadigd.
-Je kindje heeft alweer snel trek na een flesje of borstvoeding
-Je kindje wordt ’s nachts weer wakker, terwijl hij juist al doorsliep
-Je kindje heeft veel interesse in wat jij eet.

Herken je een of een aantal van deze signalen, dan zou je met de eerste hapjes van Olvarit kunnen beginnen. Bekijk ook eens andere Besparen tips.

Babyfood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: