Kortingscode Supertrash en sale aankondigen

12 dec

Supertrash kortingSupertrash is opgericht door Olcay Gülsen. Deze Turks/Nederlandse onderneemster wist het merk binnen een paar jaar uit te bouwen tot een serieus kledingmerk en het merk wordt alleen nog maar groter. Supertrash maakt coole kleding en is goedkoper dan je misschien denkt. Zeker als er een kortingscode Supertrash is natuurlijk. Ook is er op het moment van schrijven een sale aan de gang met kortingen oplopend tot 30%.

Waar vind je de een kortingscode van Supertrash?

Als er een kortingscode van Supertrash beschikbaar is, of er is een sale aan de gang, dan vind je die altijd op Stylediscount. Dit is een nieuwe fashion korting site met heel veel leuke kortingen op schoenen, kleding, accessoires en nog veel meer. Bekijk nu of er een kortingscode Supertrash of sale is.

Hieronder legt Olcay Gülsen zelf nog even uit waar haar merk voor staat:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: