Snapfish coupon voor gratis verzending

6 jul

Snapfish coupon code hpSnapfish is een grootheid op het gebied van online foto’s. Je kunt er zowel je foto’s opslaan en delen als er je foto’s laten afdrukken. Dat afdrukken kan niet alleen als gewone foto, maar je kunt er ook je foto’s laten drukken op dingen als mokken, canvassen of wat al niet meer. Op een andere site kan je een Snapfish coupon code vinden om je bestellingen gratis te laten verzenden.

–>Klik hier voor de Snapfish coupon voor gratis verzending.<–

Het inwisselen van de Snapfish coupon

Dit is heel simpel. Je gaat naar Snapfish.nl en je upload je foto’s en bestelt wat je wilt. Vul eerst je adres in en in het volgende scherm zie je de zin: ‘Een coupon of een cadeaubon inwisselen’. Hier vul je de code in je drukt op ‘Toepassen’. De korting wordt nu direct verrekend.

Over Snapfish

Snapfish.nl is onderdeel van Hewlett Packard en heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen leden die gebruik maken van de fotoservices van Snapfish. Deze leden hebben bij elkaar al meer dan een miljard foto’s naar de servers van het bedrijf geupload. Kijk ook eens op onze Greetz pagina voor coupons van een andere fotoservice.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: