De best betaalde bijbanen voor studenten

3 mei

Studenten arbeid buttonVeel van onze bezoekers zijn studenten, en hoewel de meesten van jullie zoeken naar gratis producten willen een hoop van jullie er vast ook wel een beetje voor werken. 😉

We kwamen afgelopen week een overzicht tegen van de best betaalde bijbanen. Het is niet echt een absoluut overzicht van de beste bijbaantjes, maar zeker handig voor studenten die op zoek zijn naar een leuk zakcentje.

Wij hebben nog een paar aanvullingen van goed betaalde bijbanen, misschien dat ze er bij Rijkestudent.nl er nog wat mee willen doen!

-Verkopen van krantenabonnementen op straat. Je bent ze vast wel eens tegengekomen: de irritante verkopers van krantenabonnementen. Ze zijn dan misschien wel irritant, ze verdienen wel goed. Een goede verkoper haalt makkelijk €20 per uur binnen, en je werkt ook nog lekker buiten.

-Medicijnen testen. Een zeer goed betaalde bijbaan, maar wel een met een klein risico. De risico’s zijn niet groot omdat ze je natuurlijk geen medicijnen laten testen die helemaal nieuw zijn en je wordt super goed in de gaten gehouden…maar toch. Een vriend van mij heeft het wel eens gedaan en die was heel tevreden. Hij kreeg heel goed betaald en zat met allemaal andere studenten een week in een mooie kliniek met alles erop en eraan (spelcomputers, flatscreens etc.). Je vindt meer informatie bij PRA International.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: