Zalando Kortingscode – Voor een lekkere korting

10 dec

Zalando kortingscode plaatje

Zalando kortingscode

Met een Zalando kortingscode krijg je een lekkere korting bij het afrekenen van de leukste schoenen en fashion van Zalando.nl! Deze van oorsprong Duitse online schoenenwinkel is de afgelopen jaren enorm gegroeid en uitgegroeid tot een webwinkel met een compleet aanbod.

Sowieso raad ik aan om je aan te melden voor de nieuwsbrief, je krijgt hiermee €5 korting op je eerste bestelling bij Zalando. Klik op de link eerder in het artikel om naar een pagina te gaan waar je altijd de laatste Zalando kortingscode vindt.

Hoe werkt de Zalando kortingscode?

Heel simpel. Eerst ga je lekker winkelen op Zalando.nl. Als je klaar bent druk je op het winkelwagen icoontje. De inhoud wordt getoond en nu kun je afrekenen. Daar vind je een veld waarvoor staat: ‘Vul hier uw kortingscode in’. Vul de code in, en de korting wordt automatisch verrekend. Veel winkelplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: