Kortingscode Greetz

15 sep

Kortingscode GreetzGreetz is een leuke webshop waar je gemakkelijk echte kaarten kunt ontwerpen of uitzoeken en die laten versturen. Via een revolutionair systeem kan je ook nog een ‘handgeschreven’ berichtje toevoegen. Handgeschreven staat tussen haakjes omdat het handschrift door de computer wordt gegenereerd. Het is echter levensecht omdat er onregelmatig wordt geschreven. Klinkt goed toch?

Natuurlijk is het lekker om een goeie korting te krijgen bij je aankopen op Greetz.nl. Wij hebben een site gevonden die helemaal gericht is op Greetz kortingscodes. Je vindt er altijd de laatste codes en coupons van de online wenskaartenwinkel en je kunt er ook direct een kaartje maken die je met een mooie korting kunt afrekenen!

Nieuwe Greetz kortingscodes 2011

Bekijk nu de nieuwe kortingscode Greetz en bestel je wenskaartjes vanaf nu een stuk goedkoper. De actiecode vul je gewoon bij het afrekenen in, en de korting wordt direct met je bestelling verrekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: