Gratis waardebon

19 dec

Gratis waardebonnen van online shops zoals Amazon, Bol.com en iTunes, te mooi om waar te zijn? Nee, integendeel! Toegegeven, je moet er wel wat voor doen maar met een beetje moeite heb je zo een waardebon binnen naar keuze.

In Nederland ken ik geen sites die dit doen, maar internationaal gezien zeer er meerdere sites waarbij je een gratis waardebon kunt verdienen. Het is natuurlijk wel zaak dat je een betrouwbare site vindt zodat je zeker bent dat je ook echt je waardebon krijgt.

Het idee achter deze sites is dat je punten kunt verdienen met het invullen van enquêtes, spelen van spelletjes, kijken van reclame etc etc. Heb je eenmaal genoeg punten verzameld dan kun je deze inwisselen voor cadeaus of zoals gezegd een gratis waardebon. Ik kies persoonlijk liever voor een waardecheque omdat ik dan gewoon kan kiezen wat ik wil.

Twee weken geleden heb ik een account aangemaakt bij Giftcardforfree.net en ben meteen begonnen met het invullen van enquêtes en spelen van een paar spellen. Vrij snel -binnen 3 dagen- had ik 100 punten bij elkaar verzameld en zo kon ik een gratis gift card bestellen van Amazon (had nog een boek nodig dus dat kwam goed uit!) ter waarde van $10. Ok, geen schokkend bedrag, maar toch wel lekker verdiend. Bovendien was vooral het spelen van een paar spellen zeker niet vervelend om te doen, integendeel zelfs. Ga naar de Free gift card site om zelf ook je gratis waardebon te verdienen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: